0
Uçak Biletlerinde İndirim Fırsatı
Uçak Biletlerinde İndirim Fırsatı

Genel olarak seyahatleri daha sık aralıklar ile olan kişiler, tercih ettiği hava yolu şirketlerinin biletlerinde indirim fırsatlarına göz atmak istiyor. Elbette ki tüm hava yollarını bir çatı altında bulmak ve bu firmaların fiyat listelerine ulaşmak bu kapsamda kullanıcılarına destek oluyor. Sizlere, thyonlinebilet hizmetleri aşağıda yer alan firmaların, uçuş saatlerini ve fiyatlarını sunarken, firma isimleri şu şekilde sıralanabilmektedir. Böylelikle uçak bileti al işlemlerinizi bu firmalar dahilinde gerçekleştirebilirsiniz.

  • THY
  • Pegasus
  • AnadoluJEt
  • OnurAir
  • BoraJet
  • SunExpress

İlk olarak bu firmaların bilet tarihleri ve fiyatlarına ulaşabilmek için şu adımlar izlenebilir. Böylelikle uygun uçak bileti sahibi olabilmek oldukça kolaydır.


Bilet sorgula ve satın al
Ana sayfa üzerinde yer alan; ‘’ uçak bileti ara ‘’ kısmından, uçak kalkış noktası ve iniş noktası tercih edilmesi gerekmektedir. Örnek olarak; İstanbul, Ankara, İzmir ya da her hangi bir şehir kapsamında bulunan hava alanları bu listede yer alıyor. Buradan nereden, nereye bilgileri girildikten sonra, eğer ki gidiş- dönüş istiyorsanız, çift yönlü bilet satın almanız gerekiyor. Sadece gidiş için ise; gidiş tarihi tercih edilerek, yetişkin, çocuk, bebek sayısı girilerek, fiyatları göster butonu ile listeyi hazırlayabilirsiniz. Böylelikle de ucuz uçak bileti seçeneklerine ulaşabilmeniz mümkün olabilir.


İndirim fırsatların yararlanın
Normal olarak belirlenmiş bilet fiyatı 300 + TL olabilir. Fakat haftalar ya da aylar sonrasına satın alacağınız bilet fiyatı 19.99 TL ‘ ye kadar indirim imkânı oluşturabiliyor. Eğer ki sizlerde bu fırsat ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız, online işlemler menüsünden sürekli olarak takipte kalarak, bir bilet fiyatına birkaç bilet satın alabilirsiniz.


Fiyatlar neden pahalı
Genel olarak havayolu firmaları, kontenjan sayılarına göre bilet fiyatlarında değişimler yapabilmektedir. Böylelikle de örnek olarak; 14.05.2017 tarihinde, 16.05.2017 tarihine alacağınız uçakta kontenjan oldukça az olacaktır. Bundan dolayı da ucuz bilet bulabilmek daha güç olacaktır. Sizlerde, uçuş tarihlerini daha önceden belirleyerek, oldukça uygun fiyatlar dahilinde satın alma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.


Uçuş öncesi dikkat edilmesi gerekenler
Bir uçuş için sahip olunan bilet, uçuşunuz için yeterli değildir. Bunun için ilk olarak check- in yaptırmanız gerekiyor. Check- in işlemleri, hava alanlarında bulunan kontuar check- in alanlarından gerçekleştirilebilmektedir. Bunun yanı sıra yine web adresi üzerinden, ‘’ online check- in ‘’ hizmetlerinden de yararlanarak, işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.


Uçuş saatinden önce giriş yapmanız gerekiyor
Elbette ki yurtiçi ve yurtdışı uçuşlarında farklılık gösterse de, yurt içi uçuş saatleri için, 1 saat öncesinden hava alanında hazır bulunmanız gerekmektedir. Uluslararası uçuşlar için ise 2 saat öncesinden hava alanlarında hazır bulunmak bilinmesi gerekenler arasında. Sizlerde bu bilgileri ele alarak, her hangi bir sorundan uzak bir şekilde seyahatlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Gerekli bilgiler yine web adresimiz üzerinde yayınlanan diğer içerikler ile birlikte sizlere sunulmaktadır.

02-05-2020
90(850) 520-2525